FødevareWatch

Fonterra fordobler mozzarella-produktion

Den newzealandske mejerikæmpe Fonterra har åbnet en ny mozzarella-fabrik i hjemlandet og fordobler dermed sin produktionskapacitet af den populære ostetype.

Foto: Colourbox

Den newzealandske mejerikoncern Fonterra er nu blevet færdig med at opføre en ny fabrik ved sine faciliteter i byen Clandeboye i hjemlandet. Dermed fordobler man sin produktion af mozzarella-ost. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier