FødevareWatch

Fonterra fordobler mozzarella-produktion

Den newzealandske mejerikæmpe Fonterra har åbnet en ny mozzarella-fabrik i hjemlandet og fordobler dermed sin produktionskapacitet af den populære ostetype.

Foto: Colourbox

Den newzealandske mejerikoncern Fonterra er nu blevet færdig med at opføre en ny fabrik ved sine faciliteter i byen Clandeboye i hjemlandet. Dermed fordobler man sin produktion af mozzarella-ost. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Ifølge andelsselskabets driftschef Robert Spurway har man set en stor vækst indenfor en række kategorier i både dagligvarer og i foodservice-segmentet, og produktionsudvidelsen skal være med til at sikre det fortsatte succes på de områder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier