FødevareWatch

Danskerne: Færre tilsætningsstoffer er lig med bedre fødevarer

De danske forbrugere er bekymrede for hvad deres madvarer indeholder af tilsætningsstoffer og E-numre. Ifølge en YouGov-undersøgelse er danskerne de mest bekymrede i Norden.

Foto: Jesper Stormly Hansen/Polfoto

Der er fortsat ikke ret meget positivt at sige om hverken E-numre og tilsætningsstoffer, når man som analyseinstittutet YouGov spørger danskerne om deres holdning til, hvad deres fødervarer indeholder.

Ifølge Food & Health Report 2015, en årlig rapport udarbejdet af YouGov, er de danske forbrugere klart de mest bekymrede i Norden, når det handler om tilsætningsstoffer generelt. 16 pct. af de adspurgte er bekymrede for tilsætningsstoffer, mens 15 pct. af danskerne i undersøgelsen svarer, at de er bekymrede for indholdet af E-numre i deres fødevarer. Blandt de øvrige nordiske forbrugere er det i Norge brugen af palmeolie, der bekymrer, mens det i Sverige er indholdet af giftige stoffer, som får mest opmærksomhed.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier