FødevareWatch

Trods stor nedgang ser Unibake muligheder i frostmarkedet

På trods af øget fokus på bakeoff og friskbagt brød er der stadig plads til frossent posebrød i detailkæderne. Unibake Danmark, der står bag frostbrandet Hatting, har mærket store forandringer, men ser stadig muligheder i frysekummen.

Foto: Rasmus Baaner/Polfoto/Arkiv

I takt med at duften af frisk brød i langt højere grad end tidligere vælter discountkunderne i møde, når de træder ind over skydedørenes tærskel, har det konsekvenser i en noget køligere del af butikkerne.

Unibake Danmark, der blandt meget andet brød producerer brød under brandet Hatting til butikkernes frysere, kan om nogen mærke den nye brødvirkelighed, der ramte detailmarkedet i 2013 og 2014, da omkring 1500 discountbutikker begyndte at sælge friskbrød fra egne ovne og varmeskabe.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier