FødevareWatch

Krigen om håndværksbrødet

Industribagere som Lantmännen Schulstad og Kohberg bliver stadigt bedre til at fremstille kvalitetsbrød. Ifølge brancheorganisation kan bagerne sikre sig fremtidig overlevelse ved at bage brød, som ikke kan laves på maskiner.

Foto: Jacob Ehrbahn

Danskerne efterspørger i stigende grad frisk bagtbrød af god kvalitet, og det får blandt andet store koncerner som Lantmännen Schulstad og Kohberg til at satse på fremstillingen af brød, som minder mere og mere om det, som forbrugerne traditionelt henter hos bageren.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Horestas nye direktørtrio: Vi skal blive skarpere

INTERVIEW: Horesta er på mange måder den ønskede fælles indgang for hotel- og restaurationsbranchen, men ifølge organisationens tre nye direktører er der dog steder, hvor der kan strammes op. ”Vi er en Ferrari, der kører på to ventiler i stedet for otte,” lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier