Krigen om håndværksbrødet

Industribagere som Lantmännen Schulstad og Kohberg bliver stadigt bedre til at fremstille kvalitetsbrød. Ifølge brancheorganisation kan bagerne sikre sig fremtidig overlevelse ved at bage brød, som ikke kan laves på maskiner.
Foto: Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Danskerne efterspørger i stigende grad frisk bagtbrød af god kvalitet, og det får blandt andet store koncerner som Lantmännen Schulstad og Kohberg til at satse på fremstillingen af brød, som minder mere og mere om det, som forbrugerne traditionelt henter hos bageren.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Photo: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter