FødevareWatch

Tidligere Metro-folk åbner nyt kødmarked

Endnu en grossist melder sig ind i kampen om Metros gamle kunder. Bag det nye kødmarked i Glostrup står to tidligere Metro-ansatte.

Foto: AP Photo/dapd/Roberto Pfeil/Polfoto

En ny grossist vil forsøge at kapre Metros gamle kunder med et kødmarked i Glostrup.

Butikken får navnet Meat Market Cash & Carry, og bag den står Rene Thomsen og Tommy Hansen, der begge tidligere har været ansat hos Metro som henholdsvis slagtermester og indkøber.

Vi satser på et enormt udvalg af kvalitetskød fra hele verden, ligesom i en vinhandel, hvor man kan smage vin fra alle verdenshjørner"

Rene Thomsen, medejer, Meat Market Cash & Carry
Det skriver Food Supply.

Rene Thomsen fortæller, at det er planen at lukke det hul i markedet, der opstod, da Metro lukkede ned for sine danske aktiviteter ved årsskiftet.

”Metro var kendt for kødet, og det vil vi også være. Vi satser på et enormt udvalg af kvalitetskød fra hele verden, ligesom i en vinhandel, hvor man kan smage vin fra alle verdenshjørner, så tilbyder vi kød fra alle verdenshjørner," siger han til mediet.

Foruden kød og charcuteri vil markedet, der åbner den 12. maj i en gammel rugbrødsfabrik, også have frostvarer, kager og italienske specialiteter på hylderne.

Meat Market Cash & Carry får imidlertid kamp til stregen i jagten på Metros markedsandele. Både Bilka og Dagrofa har på det seneste lanceret tiltag, der skal lokke flere erhvervskunder i folden, mens Euro Cater, der står bag Inco, også er gået i offensiven.

Dagrofa klar med onlinesupermarked

Bilka vil kapre Metros kunder

Euro Cater sætter jagten ind på Metros kunder

Netbutik bød langt under Metros salgspris

Metro hemmeligholdt trecifret millionbud fra tredje spiller

Mere fra FødevareWatch

Horestas nye direktørtrio: Vi skal blive skarpere

INTERVIEW: Horesta er på mange måder den ønskede fælles indgang for hotel- og restaurationsbranchen, men ifølge organisationens tre nye direktører er der dog steder, hvor der kan strammes op. ”Vi er en Ferrari, der kører på to ventiler i stedet for otte,” lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier