FødevareWatch

Arla-partner skal sælge is i Disneyland

Kinesiske China Mengniu Dairy har indgået en samarbejdsaftale med Disneyland i Shanghai, der betyder, at man bl.a. skal sælge is, yoghurt og mælk i forlystelsesparken.

Billede fra Disneyland i Hongkong | Foto: Kin Cheung/AP/POLFOTO/arkiv

Den kinesiske mejerikoncern China Mengniu Dairy, som er enedistributør af Arla-produkter i Kina, har indgået et nyt samarbejde med Disneyland i Shanghai gennem sit datterselskab Inner Mongolia Mengniu Dairy. Det skriver koncernen i en børsmeddelelse.

Aftalen, der er indgået med Shanghai International Theme Park Company Limited og Shanghai International Theme Park Associated Facilities Company Limited, som styrer Disneyland-parken i Shanghai, indebærer, at Mengniu "vil få en integreret brand-tilstedeværelse forskellige steder," herunder en isbutik og isvogne rundt om i forlystelsesparken.

Samtidig vil koncernen udvikle en række markedsføringkampagner for at promovere det nye samarbejde med Shanghai Disney Resort, oplyses det.

Ifølge Shanghai Disney Resort vil samarbejdet løbe i "flere år" og gøre Mengniu til officiel mejerileverandør til forlystelsesparken, ligesom samarbejdet også vil dække andre mejeriprodukter som yoghurt og mælk.

Nu skal Arla brande modermælkserstatning i Kina

Arla etablerer nyt asiatisk hovedsæde

Arla-partners ”pengeko” bløder

Kinesisk Arla-distributør hæver top og bund

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier