FødevareWatch

Coop klar med de første danske jordbær

Fra i dag kan man i tre Coop-kæder finde årets første danske jordbær. Dog er det kun de sjællandske kunder, der kan finde bærrene på hylderne.

Foto: Colourbox

Fra i dag kan kunderne i udvalgte butikker i Kvickly, SuperBrugsen og Irma på Sjælland.

Det skriver Coop i en pressemeddelse.

Jordbærrene kommer fra gartneriet Hunsballe Grønt ved Skælskør, der i år er først med de danske jordbær. De er dyrket i et moderne væksthus, der er specielt konstrueret til jordbær-produktion med ekstra store vinduer, der giver mulighed for ekstra meget lys til planterne.

I denne uge er det kun butikker på Sjælland, der får de nye jordbær. Men i næste uge kommer ifølge Coop større mængder og om ca. 14 dage forventes, at produktionen er så stor, at der er jordbær i alle Coops 1200 butikker.

De første danske jordbær sælges for 30 kr. pr. bakke med 250 gram.

”God bacon skal være allemandseje”

Rynkeby: Dansk bærproduktion for lille og uudbygget

Nordjysk marmeladefirma styrker forretningen

Mere fra FødevareWatch

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier