Smagen af USA
Koncept: Allerede i 1961 havde McDonald’s strikse standarder for sin service og åbnede Hamburger University i Illinois, McDonald's Center of Training Excellence, som burgerkæden selv formulerer det. Uddannelsesinstitutionen har gennem 54 år undervist i McDonald’s-etikette. Konceptet i burgerkædens køkken er som en nyslebet kniv: En ansat har én fastdefineret rolle, som denne udfører med militær disciplin og en fabriksarbejders tempo. Procedurer ved kassen, eksempelvis – punkt 1: øjenkontakt og hilsen, punkt 2: modtage bestilling, punkt 6: aflevere bakke og ønske god dag.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Restaurantchef skifter Skanderborg ud med Singapore
For abonnenter