FødevareWatch

Restaurantchef skifter Skanderborg ud med Singapore

Efter en lang karriere hos McDonald's i Danmark fik Jacob Stabell i 2014 tilbuddet om at blive Franchising Director i Asien.

Foto: Ernst Tobisch

Jacob Stabell har altid befundet sig godt i pressede situationer.

Først som premierløjtnant af reserven i Randers og siden hen med lederansvar hos McDonald's, hvor han gik fra at være ansat som restaurantchef i syv år i Silkeborg til at ende op som burgerkædens Operations & Franchise Director i Danmark. Hans erfaring med at udvikle franchisevirksomheden i Danmark i samarbejde med franchisetagere og ledelsen gav ham over en årrække et stærkt ry i kædens internationale afdeling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier