FødevareWatch

Restaurantchef skifter Skanderborg ud med Singapore

Efter en lang karriere hos McDonald's i Danmark fik Jacob Stabell i 2014 tilbuddet om at blive Franchising Director i Asien.

Foto: Ernst Tobisch

Jacob Stabell har altid befundet sig godt i pressede situationer.

Først som premierløjtnant af reserven i Randers og siden hen med lederansvar hos McDonald's, hvor han gik fra at være ansat som restaurantchef i syv år i Silkeborg til at ende op som burgerkædens Operations & Franchise Director i Danmark. Hans erfaring med at udvikle franchisevirksomheden i Danmark i samarbejde med franchisetagere og ledelsen gav ham over en årrække et stærkt ry i kædens internationale afdeling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier