FødevareWatch

Takeaway-koncept på trapperne

Om få uger starter et nyt takeaway-koncept, som indebærer levering af mad til døren. Den lille gruppe bag forhandler med udviklingsselskab om investering.

Foto: Ole Lind/Polfoto/Arkiv

Med udgangspunkt i en butik i Kolding starter Sund Takeaway op om få uger.

Udover retterne, der kan købes i butikken, er et af principperne i konceptet, at man via hjemmesiden kan bestille mad leveret til døren.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier