FødevareWatch

Aldi får ny kapital fra tyske ejere

Discountkæden modtager endnu et trecifret millionbeløb fra sine tyske ejere. Kapitaludvidelsen er den femte siden januar 2013.

Foto: Marc Tirl/picture-alliance/dpa/AP

Aldis danske afdeling får endnu en saltvandsindsprøjtning fra sine tyske ejere.

Ifølge CVR-registreret har discountkæden modtaget 150 mio. kr. i ny kapital fra det tyske moderselskab, og dermed har Aldi Holding ApS modtaget i alt 1,4 mia. kr. fra sine ejere siden januar 2013.

Pengene skal formentlig gå til fortsat at udvide og modernisere kædens butikker, hvoraf flere trænger til at få et ansigtsløft.

Det fortalte daværende topchef Hans Erik Hansen, da FødevareWatch talte med ham i forbindelse med den seneste kapitaludvidelse på 300 mio. kr. i januar i år.

”Jeg vil ikke komme ind på, hvor langt vi er, eller hvor mange butikker vi skal gøre færdige i år. Men vi følger vores strategi, og vi kan se, at det virker rigtigt godt. Vi har både flere kunder, og vi har en rigtigt god omsætningsfremgang på de butikker, der er bygget om. Det har absolut været positivt,” sagde han.

Foruden moderniseringen af de eksisterende butikker, hvoraf nogle har eksisteret siden halvfjerdserne, har Aldi tidligere fortalt Finans.dk, at man planlægger at åbne nye butikker i bl.a. Horsens, Svendborg, Skagen, Aarhus, Slagelse og Sorø i løbet af i år.

Aldi har endnu ikke præsenteret årsregnskab for 2014, men kæden kom ud af 2013 med et underskud på 228 mio. kr., hvilket er det største i kædens historie.

Aldi-direktør: Discountkrig 'udhuler' markedet

Aldi får ny topchef i Danmark

Aldi får trecifret millionbeløb af tyske ejere

Aldi UK vil åbne 70 nye butikker

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier