FødevareWatch

Investorer i McDonald’s stadig ikke tilfredse

Det er ikke nok for McDonald’s investorer at få ny direktør. Efter offentliggørelsen af faldende salgstal, vil visse investorer også se handling på bestyrelsesplan.

Foto: Gene J. Puskar

I starten af marts erstattede britiske Stephen Easterbrook Don Thompson som adm. direktør i den amerikanske fastfoodkæde.

Men efter offentliggørelsen af et skuffende salg, mener investeringsfonden CTW Investment Group. At der også skal ske noget på bestyrelsesplan.

Det skriver Børsen.

CTW-formand Dieter Waizenegger har således skrevet et bred til McDonald’s formand Andrew McKenna og ledelseskomiteformand Miles White hvor han efterlyser ’en overbevisende opfriskning’ af bestyrelsens medlemskreds og ledelse.

McDonald's fjerner antibiotika fra sine kyllinger

Det globale salg af McDonalds-burgere falder fortsat

 

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier