McDonald's fjerner antibiotika fra sine kyllinger

Den amerikanske fastfood-kæde vil indenfor de næste to år stoppe med at bruge kyllinger, der har fået antibiotika, ”som er vigtig for medicin til mennesker”.

Den pressede amerikanske fastfood-kæde McDonald's lytter nu til sine i stigende grad kvalitets- og sundhedsbevidste forbrugere i hjemlandet og indfører nye krav til sine leverandører.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også