FødevareWatch

Det globale salg af McDonalds-burgere falder fortsat

Antallet af burgere, som sendes over disken hos burgergiganten, faldt i februar mere end forventet.

Foto: Nam Y. Huh/AP

Februar blev en måned for den amerikanske burgergigant McDonald's, hvor færre kunder blev spist af med et måltid. I hvert fald faldt det globale salg med 1,7 pct. i februar mod estimeret fald på 0,3 pct.

Det skriver Bloomberg News.

Alene på det amerikanske marked faldt salget med 4,4 pct. mod et forventet fald på 3,1 pct., mens salget i Europa steg med 0,7 pct. mod en forventet stigning på 0,2 pct.

En aktie i Mcdonalds koster en hel del mere end et måltid hos burgergiganten. Inden Wall Street åbner mandag ligger aktierne til et fald på 1,2 pct. til 95,95 dollar.

McDonald's fjerner antibiotika fra sine kyllinger

Salget dykker stadig i McDonald’s

McDonald's skal have ny topchef

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier