FødevareWatch

Dansk Unilever-chef skal skabe globale resultater

Unilever vil være stærkere i de europæiske og amerikanske køkkener. I en ny global enhed skal Jens Voldmester overføre dansk Unilever-succes til resten af den store koncern.

Jens Voldmester stiger efter 7 år som dansk landechef i Unilever-graderne og skal fremover lede ny stor enhed. | Foto: Unilever

Mandag starter Jens Voldmester i sit nye job som vice president i den nyoprettede Unilever-forretningsenhed kaldet The Baking, Cooking and Spreading Company eller BCS, hvor han bliver ansvarlig for det globale salg af bage-, madladnings- og smøre-produkter i koncernen.

”Jeg skal have en europæisk og amerikansk rolle, og dermed er arbejdet af global karakter, hvor tanken fra start er, at jeg skal være meget ude i de enkelte lande og sørge for at få tingene til at ske,” siger Jens Voldmester indledende til FødevareWatch, der fanger ham til et interview få dage, før han starter i det nye job på Unilever-hovedsædet i Rotterdam.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier