FødevareWatch

Sv. Michelsen-chef: Respekten for arven er afgørende

De nye bestyrelsesmedlemmer i Sv. Michelsen kombinerer den selvstændige erhvervsmand med respekten for en arv. Afgørende, mener direktøren, der ser generel professionalisering af branchen.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

I et Hvidovre-baseret industrikvarter finder man i dag Sv. Michelsens hovedkvarter. Inde bag murene summer travlheden i den lille chokoladefabrik, hvor adm. direktør Daniel Paetsch netop har rundet to år i chefstolen.

”Det er meget specielt, for der er en helt særlig ånd i sådan en gammel virksomhed,” siger han med reference til sit indtog i det 81 år gamle familieejede selskab.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier