FødevareWatch

DF'er til borgmester: Drop Meyer i København

Det er ikke kun i Folketingets kantine, at Meyers Kantiner er kommet i politisk uføre. Nu vil Dansk Folkepartis kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen have Meyer bandlyst i Københavns Kommune.

Foto: Martin Lehmann/Polfoto/Arkiv

Det politiske stormvejr om skattetænkningen hos de nye Meyer/Løgismose-ejere i kapitalfonden IK Investment Partners ser ikke ud til at lægge sig lige med det samme.

I sidste måned var det politikerne på Christiansborg, der i form af Snapstingets kantineleverandør, Meyers Kantiner, selv spyttede i kassen hos den Jersey-baserede kapitalfond, der kritiseres for at tænke i skatteunddragelse, og nu er turen så kommet til Københavns Kommune og borgmester Frank Jensen, skriver Ekstra Bladet.

"Overborgmesteren bør står frem og give københavnerne et klart svar. Skal kommunen fortsætte med at samarbejde med en virksomhed, som sender penge i skattely og dermed træder på fællesskabet?," siger Carl Christian Ebbesen, der er Dansk Folkepartis kultur- og fritidsborgmester i København, som mener, at Meyer og hans kantiner bør udelukkes fra at servere varme retter i kommunens restauranter og kantiner.

Meyer-ejer i politisk søgelys

SuperBrugsen henter Meyer-chef

Løgismose-mand langer ud efter fødevarebranchen

Mere fra FødevareWatch

Royal Unibrew vokser efter "meget stærk" genåbning

Bryggeriet fastholder dermed sine forventninger for 2022, både når det kommer til omsætning og driftsresultat. Især tilskrives bryggeriets evne til at håndtere prisstigninger som en årsagerne til den gode fremgang, der forventes at fortsætte i 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier