DF'er til borgmester: Drop Meyer i København

Det er ikke kun i Folketingets kantine, at Meyers Kantiner er kommet i politisk uføre. Nu vil Dansk Folkepartis kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen have Meyer bandlyst i Københavns Kommune.
Foto: Martin Lehmann/Polfoto/Arkiv
Foto: Martin Lehmann/Polfoto/Arkiv

Det politiske stormvejr om skattetænkningen hos de nye Meyer/Løgismose-ejere i kapitalfonden IK Investment Partners ser ikke ud til at lægge sig lige med det samme.

I sidste måned var det politikerne på Christiansborg, der i form af Snapstingets kantineleverandør, Meyers Kantiner, selv spyttede i kassen hos den Jersey-baserede kapitalfond, der kritiseres for at tænke i skatteunddragelse, og nu er turen så kommet til Københavns Kommune og borgmester Frank Jensen, skriver Ekstra Bladet.

"Overborgmesteren bør står frem og give københavnerne et klart svar. Skal kommunen fortsætte med at samarbejde med en virksomhed, som sender penge i skattely og dermed træder på fællesskabet?," siger Carl Christian Ebbesen, der er Dansk Folkepartis kultur- og fritidsborgmester i København, som mener, at Meyer og hans kantiner bør udelukkes fra at servere varme retter i kommunens restauranter og kantiner.

Meyer-ejer i politisk søgelys

SuperBrugsen henter Meyer-chef

Løgismose-mand langer ud efter fødevarebranchen

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs ogsåFoto: Pr

Danforel kæmper sig ud af barsk periode

For abonnenter