FødevareWatch

Salling indsætter ny marketingschef

Dansk Supermarkeds kæde af stormagasiner har fået ny leder af marketingafdelingen. Hun kommer fra mangeårigt arbejde i blandt andet Legoland.

Fra 1. februar hedder Sallings nye marketingchef Birthe Wiberg.

I stillinger hos brands som Legoland, Lego og Kvik har den 47-årige marketingchef arbejdet på kundeoplevelser, service og e-handel, og fremover skal Birthe Wiberg være med til at øge loyalitet og kundeflow - både i de fysiske stormagasiner og på webshoppen Salling.dk, hedder det i en meddelelse.

"Gennem sit arbejde har Birthe opnået imponerende resultater inden for salg og marketing og har opbygget stærke kompetencer inden for målrettede kundeoplevelser, branding og e-handel. Birthe evner at arbejde både strategisk og analytisk samtidig med at fastholde fokus på den taktiske implementering, og det passer rigtig godt ind i den strategi, vi har lagt," siger Sallings direktør Marianne Bedsted om den nye marketingchef.

Den nye marketingchef udnævnes som led i en større strømlining af organisationen og ved samme lejlighed er Lars Højgaard Rasmussen blevet udnævnt til stormagasinchef for Salling Aarhus.

Ifølge Marianne Bedsted skal organisationsændringen i Salling sikre et skarpt opdelt fokus på henholdsvis marketing og de fysiske butikker. I december tiltrådte Anja Kibsgaard som stormagasinchef for Salling i Aalborg.

Fakta om Birthe Wiberg:

  • Født 1968
  • Uddannet Cand.Merc-Jur /MSc International Business & Law, Aarhus School of Business
  • 2007-2014: Marketingchef, LEGOLAND
  • 2005-2007: International marketingchef, KVIK
  • 2001-2005: Marketing Manager, Global Innovation & Marketing, LEGO SpA Milan 2000-2001: Barsel 1998-2000: Afdelingschef, ”New ways to the consumer”, LEGO System A/S
  • 1996-1998: Manager, Global Direct Marketing, LEGO System A/S
  • 1994-1996: Senior Research Executive, European Marketing Research, LEGO System A/S

Toms-chef skifter til Dansk Supermarked

Bilka får ny chef for markedsføring

Stormagasin vil fremhæve danske fødevarer

 

 

 

 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier