FødevareWatch

Chokoladekæmpe slår forventningerne

Schweiziske Barry Callebaut AG, som leverer chokolade til fødevareindustrien, slog analytikernes forventninger i første kvartal.

Foto: Carolyn Kaster/AP/ritzau/arkiv

Chokoladekæmpen fra Zürich, Barry Callebaut AG (BARN) kom stærkt fra start i regnskabsårets første kvartal med en vækst i omsætningen på 15 pct., som dermed landede på 1,74 mia. schweiziske frank svarende til 2 mia. dollar.

Det skriver Bloomberg.

Dermed løfter BARN overlæggeren i forhold til analytikernes forventninger til kvartalets salg, som ifølge Bloomberg lå på 1,63 mia. frank.

Selskabet, som leverer chokolade til fødevareindustrien, meddeler, at 99 pct. at dets forretning ligger uden for Schweiz og at dets eksponering mod møntfodens seneste stigning derfor er begrænset.

”På trods af det nuværende volatile valutamiljø, er grundlaget for vores virksomhed ikke påvirket,” siger adm. direktør Juergen Steinemann i en pressemeddelelse.

Verden kan løbe tør for chokolade

Ebolafrygt får kakaopriserne til at skyde i vejret

Fødevarestyrelsen beslaglægger enormt sliklager

Mere fra FødevareWatch

Diningsix-direktør takker af

Restaurantkoncernens adm. direktør giver i stedet stafetten videre til medstifter, mens han selv fortsætter som kommerciel direktør udstationeret i London.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier