Fødevarestyrelse beslaglægger enormt sliklager

Fødevarestyrelsens Rejsehold beslaglagde i en større aktion onsdag mere end 150 paller med sodavand og slik.
Foto: PR
Foto: PR

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi gennemførte onsdag en stor razzia mod slikimportøren Slikparadiset Aps i Slagelse, og efterfølgende kunne Fødevarestyrelsens Rejsehold beslaglægge 153 paller med sodavand og slik.

Det skriver Fødevarestyrelsen i en meddelelse.

"​Ransagningen blev gennemført på grundlag af en anmeldelse fra SKAT, der mistænker virksomheden og indehaveren for grov moms- og afgiftsunddragelse. Ransagningen foregik dels på importørens lager, dels på importørens private bopæl," hedder det i meddelelsen.

Udover de mange paller med sodavand og slik blev der på lageret fundet både rotteekskrementer og åbne skåle med rottegift.

En udløber af aktionen førte til endnu en ransagning af et andet lager i Slagelse, der tilhører en bland-selv-slik forretning i Holbæk.

"Her blev der uden tilladelse fra Fødevarestyrelsen opbevaret en noget mindre mængde chokolade, andre slikvarer og drikkevarer. Da stedet var kraftigt hærget af mus, blev dette lager ligeledes beslaglagt og tømt af Fødevarestyrelsens Rejsehold," skriver Fødevarestyrelsen i meddelelsen.

Skat intensiverer jagten på slikbanditter

73 tons ulovligt slik konfiskeret

25 ton ulovligt slik beslaglagt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Lars Skaaning

Fortsat umuligt at spore Skares gamle kød

For abonnenter

Foto: Finn Frandsen

Bagerkæder sænker priserne