FødevareWatch

Irma åbner restaurant i økologisk offensiv

Irma åbner en økologisk restaurant under Copenhagen Dining Week som led i målsætningen om at fordoble salget af økologi.

Foto: /ritzau/Joachim Ladefoged

Når det københavnske fænomen Copenhagen Dining Week løber af stablen i februar, står Irma på listen over deltagende restauratører.

Coop-kæden åbner således en midlertidig økologisk restaurant i samarbejde med Molktes Palæ, der ligger på hjørnet af Dronningens Tværgade og Bredgade i det indre København.

Restaurantåbningen kommer som konsekvens af, at Irma har sat sig et mål om at fordoble sit salg af økologiske varer i løbet af de kommende 10 år, så det kommer til at udgøre 50 pct. af kædens omsætning inden for fødevarer.

”Vi fandt, at afholdelsen af Copenhagen Dining Week 2015 var en oplagt måde at fejre 25 året for det røde ø-mærke og samtidigt en oplagt mulighed for, at vores kunder kan opleve, hvad dygtige kokke som René Bolvig fra Moltkes Palæ kan få ud af bruge råvarer, som kan købes i butikkerne” siger indkøbschef Martin Hansen i en pressemeddelelse.

Irma-chef: Sænk momsen på økologi

Irma skal fortælle den gode historie

Irma-chef hilser discountkæders øko-sats velkommen

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier