FødevareWatch

Stryhns skrotter nyt renseanlæg

Leverpostejsproducenten Stryhns har skrottet helt nyt renseanlæg til 2,5 mio. kr. for at løse problem med lugtgener fra fabrikken i Himmelev.

Foto: Lærke Posselt/Polfoto/Arkiv

Stryhns A/S er kommet problemerne med lugtgener fra fabrikken i Himmelev til livs, men det har kostet virksomheden dyrt.

Undervejs i processen har Stryhns nemlig måttet skrotte et helt nyt anlæg til rensning af spildevand, skriver Dagbladet Roskilde.

I princippet kunne lugtproblemerne have været løst ved at samle flere spildevandsudledninger til én stor, hvor fedt og kødrester kunne blive skilt ud. I praksis viste det sig dog, at anlægget ikke duede, og så blev det skrottet.

I stedet har man fundet en anden løsning, men det har krævet tilsvarende dyre investeringer. I alt har Stryhns brugt i omegnen af seks millioner kroner på at komme lugten til livs.

"Selvfølgelig er det uheldigt, at vi måtte skippe en investering til 2,5 mio. kr. Det havde vi gerne været foruden. Men nu kan vi kigge over på vores naboer med god samvittighed," siger Stryhns' adm. direktør, Kristian Kornerup Jensen til Dagbladet Roskilde.

Stryhns køber dansk pålægsproducent

Stryhns ansætter ny marketingsdirektør

Stryhns går på opkøbsjagt

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier