FødevareWatch

Stryhns går på opkøbsjagt

Leverpostejselskabet satser på at omsætte for en milliard inden for en overskuelig årrække og ser derfor på opkøb.

Foto: Lærke Posselt

Det går godt for leverpostejselskabet Stryhns, der har hjemme i Roskilde.

Som FødevareWatch tidligere har beskrevet, firdoblede selskabet sit overskud fra 2012 til 2013, og i samme periode blev omsætningen hævet fra 540 mio. kr. til 570 mio. kr.

Men Stryhns-topchef Kristian Kornerup vil have mere. I et interview med Berlingske siger han således, at han håber på, at selskabet inden for de næste år runder en omsætning på 1 mia. kr. - og det kræver opkøb.

"Hvornår, vi når milliarden, afhænger af, hvad vi får købt op. Der er ikke noget konkret lige nu, men vi kigger hele tiden efter noget, som passer godt til os. Vi er ude efter mærkevarer, som har stærke positioner, og som har en høj effektivitet. De tre ting skal være gældende, for at vi er interesserede," siger han til avisen.

Det betaler de store fødevareselskaber i løn

Stryhns firdobler sit overskud

Kendte mærker presses af private labels

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier