FødevareWatch

Danish Crown fyrer i Herning

Manglende ordrer på svinekød fra nogle store kunder betyder, at Danish Crown må fyre et antal medarbejdere på slagteriet i Herning.

Foto: Colourbox

25 medarbejdere må se sig om efter et nyt arbejde, efter at Danish Crown i Herning har været nødsaget til at fyre dem, fordi slagterikoncernen ikke har været i stand til at forlænge svinekøds-kontrakten med nogle større kunder.

Det skriver Herning Folkeblad.

"Vi har færre kunder, end vi plejer at have. Det er danske kunder, som har ønsket at prøve noget nyt, og det er primært gået ud over detailpakkeafdelingen. Vi har haft noget natarbejde, men der er ikke ret meget, der kører om natten længere," udtaler Kurt Høj, fællestillidsmand på slagteriet i Herning til avisen.

Han regner ikke med, at slagteriet får behov for at fyre flere medarbejdere. I stedet satser han på, at der igen skal ansættes medarbejdere, når slagtningerne i forbindelse med påsken igen vil blive sat i vejret.

100 Herning-slagtere fortsætter strejke

Slagteriarbejdere skal arbejde længere

Nyt slag til svineproducenter

Mere fra FødevareWatch

Royal Greenland vil sprede nettet mere ud globalt

Den grønlandske fiskekæmpe skal have flere og tykkere tråde ud til de store globale markeder. Efter et barskt 2020 med nedgang i omsætningen på knap en halv mia. kr. og underskud skal salgskanalerne være stærkere, lyder det fra topchef Mikael Thinghuus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier