”Det er synd for jyderne, at de ikke får del i Irma”

Adm. direktør i Coop, Peter Høgsted, er på sigt åben for et jysk comeback til Irma. Der foreligger dog ingen konkrete planer om butiksåbninger.
Foto: Sofia Busk/Polfoto/Arkiv
Foto: Sofia Busk/Polfoto/Arkiv

Irma kan være på vej mod et comeback i Jylland, hvor kæden tidligere har forsøgt sig uden held.

Peter Høgsted, topchef i Coop, siger til Dansk Handelsblad, at man har lært af fortidens fejl og derfor overvejer endnu et fremstød i det jyske.

”Jeg håber, at vi får mod til at prøve Irma i Jylland igen. Det er synd for jyderne, at de ikke får del i Irma, så der vil jeg gerne over igen,” siger han til mediet.

Irma har tidligere forsøgt at indtage det jyske marked, men måtte opgive for tre år siden, hvor kæden lukkede sine butikker i Odense og Aarhus, mens man drejede nøglen om i Aalborg lidt tidligere.

Ifølge Peter Høgsted var fejlen dengang, at man ikke satsede tilstrækkeligt stort.

”Det, som vi måske har gjort forkert med Irma i Jylland, var at bygge fire butikker i forskellige byer. Man får ikke gennemslagskraft med fire butikker. Skal vi til Jylland med Irma igen, skal vi komme med 10-20 butikker på en gang,” siger han.

Det bliver dog ikke inden for de nærmeste år, at jyderne atter kan handle i Irma. Coop har afsluttet strategi for 2015-2017, og den indeholder ingen umiddelbare planer om en Irma-ekspansion i Jylland.

Irma-chef: Sænk momsen på økologi

Irma skal fortælle den gode historie

Irma-chef hilser discountkæders øko-sats velkommen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også