Odense Marcipan har medvind på glasur-eksport
![Foto: Zeus](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article7296311.ece/ALTERNATES/schema-16_9/Icing.jpg)
Da Odense Marcipan i 2007 købte sin daværende danske konkurrent Marcia, var det ikke mindst med øje for konkurrentens ekspertise i det såkaldte sugarpaste eller icing, som er en tyk glasur, man bruger meget i blandt andet USA.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Odense Marcipan i ny tilbagegang
For abonnenter
Odense Marcipan kan tvinges til udlandet
For abonnenter