FødevareWatch

Dansk pastaproducent gearer op til vækst

Danrice kører i stilling til vækst med etableringen af en ny produktionslinje i Danmark. Samtidig indleder selskabet eksport til USA.

Foto: Stacy Howell

I Ørbæk på Fyn ligger Danrice, som producerer et hav af forskellige grovvareprodukter inden for frost – pasta, bulgur, quinoa, cuscus, ris osv., som sælges til færdigretproducenter.

Det spanskejede selskab har i de seneste år oplevet nedgang på bundlinjen – fra 2010 til 2013 er nettoresultatet f.eks. gået fra 15,2 mio. kr. til 7,6 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier