FødevareWatch

Man kan ikke standardisere fingerspidsfornemmelse

Lagkagehuset har haft en voldsom vækst og et stort forbrug af direktører. De to stiftere fortæller om deres rejse fra lokal bager til landsdækkende kæde.

Foto: Niels Hougaard/Polfoto

Det var egentligt ganske simpelt.

Ole Kristoffersen havde hørt om Steen Skallebæks gode brød, så en dag i 1996 rejste han til Haderslev og gik ind i bagerbutikken Skallebæk og råbte: "Hej bager!" De snakkede om brød og kager, og det har de gjort lige siden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Diningsix-direktør takker af

Restaurantkoncernens adm. direktør giver i stedet stafetten videre til medstifter, mens han selv fortsætter som kommerciel direktør udstationeret i London.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier