Brødbranchen går efter premiumsegment

Både inden for sunde fuldkornsprodukter og forarbejdede kager er premiumprodukter i fremgang på det danske brødmarked. Producenterne imødegår trenden på forskellig vis. 
Foto: Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Forbrugernes præferencer inden for brød og kage ligner hinanden på tværs af de nordiske lande og hælder stærkt mod naturligt sundt fuldkornsbrød og høje forventninger til kvalitet i kager og konditori.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også