FødevareWatch

Brødbranchen går efter premiumsegment

Både inden for sunde fuldkornsprodukter og forarbejdede kager er premiumprodukter i fremgang på det danske brødmarked. Producenterne imødegår trenden på forskellig vis. 

Foto: Jacob Ehrbahn

Forbrugernes præferencer inden for brød og kage ligner hinanden på tværs af de nordiske lande og hælder stærkt mod naturligt sundt fuldkornsbrød og høje forventninger til kvalitet i kager og konditori.

Det fremgår af en ny undersøgelse fra det europæiske analyseinstitut Euromonitor International.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier