Danish Food Cluster er foran køreplanen

Det er nu et år siden, netværksorganisationen Danish Food Cluster blev stiftet. Fremgangen er sket hurtigere end forventet, lyder det fra direktør Lone Ryg Olsen, der har en række mål for det kommende år.
Foto: Majken Søndergaard Nielsen
Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Lone Ryg Olsen, direktør i netværksorganisationen Danish Food Cluster (DFC), gør i disse dage status over det første år i organisationens levetid.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også