FødevareWatch

Danish Food Cluster er foran køreplanen

Det er nu et år siden, netværksorganisationen Danish Food Cluster blev stiftet. Fremgangen er sket hurtigere end forventet, lyder det fra direktør Lone Ryg Olsen, der har en række mål for det kommende år.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Lone Ryg Olsen, direktør i netværksorganisationen Danish Food Cluster (DFC), gør i disse dage status over det første år i organisationens levetid.

”Hvis man kigger på de mål, der er sat op, er der faktisk mange, der allerede er nået, så min konklusion til bestyrelsen er, at det går godt, det går fremad, og det går måske oven i købet lidt hurtigere fremad, end vi havde forventet indledningsvist,” siger hun til FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier