FødevareWatch

En rastløs leder med smag for iværksætteri

INTERVIEW: Tidligere journalist Lone Ryg Olsen står i spidsen for det nyetablerede netværk Danish Food Cluster. Hun valgte karrieren frem for køkkenet og har et cv, der vidner om en vis rastløshed.

Foto: Gregers Tycho

16. december 2013 skulle det nystartede netværk i fødevarebranchen Danish Food Cluster holde åbningskonference i Aarhus. Men i dagene op til havde initiativtagerne bag det ambitiøse projekt et stort problem: De havde endnu ikke fundet en ny direktør.

I kulissen arbejdede bl.a. netværkets formand, vice president i Arla Paul Cornillon, hårdt for at nå til enighed med Lone Ryg Olsen, så hun kunne blive præsenteret som netværkets direktør.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier