FødevareWatch

Irma uddanner medarbejdere til bedre rådgivning

Coop-kæden Irma har i samarbejde med Madkulturen i Roskilde netop uddannet de første 40 medarbejdere til bedre kulinarisk rådgivning af kunderne.

Foto: /ritzau/Joachim Ladefoged

Irma sender nu medarbejdere fra alle 80 butikker igennem en ny uddannelse, som man har døbt Kulinarisk Kørekort. Det fremgår af en pressemeddelelse.

På uddannelsen, som er blevet til i samarbejde med Madkulturen i Roskilde, bliver medarbejderne trænet i at være bedre kulinariske guides af kunderne.

”Irma vil gå forrest i Danmark, når det gælder kvalitet, gode smagsoplevelser og madglæde. At kunne inspirere vores kunder på et bedre fagligt grundlag er en ny måde at gå foran på,” udtaler HR-chef Margit Marell, Irma.

Formålet er samtidig at gøre medarbejderne klogere på den mad, de arbejder med. Det fortalte kædedirektør Jesper Uggerhøj til FødevareWatch i et interview i sidste måned.

”Det er en grunduddannelse i mad og råvarer, og tanken er at få et mere madvidende personale. Dedikationen har de allerede, men nu får de også fyldt på i forhold til at tale med kunderne om maden,”

Irma-chef: Sænk momsen på økologi

Irma skal fortælle den gode historie

Irma-chef hilser discountkæders øko-sats velkommen

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier