FødevareWatch

NNF på vej mod metal-fusion

Fødevareforbundet NNFs hovedbestyrelse har på et ekstraordinært møde besluttet, at grundlaget for en fusion med Dansk Metal skal ligge klar i løbet af foråret 2015.

Foto: Jens Dreisling, Polfoto

På et ekstraordinært møde har Fødevareforbundet NNFs hovedbestyrelse besluttet, at fusionsplanerne med Dansk Metal skal tages ind i en ny fase.

"Inden udgangen af april 2015 skal der tilvejebringes et fusionsgrundlag med Dansk Metal, som skal behandles i Fødevareforbundet NNF's Hovedbestyrelse med henblik på indkaldelse af en eventuel ekstraordinær forbundskongres i efteråret 2015. Målet er, at en fusion kan træde i kraft 1. januar 2016," hedder det i det ændringsforslag, som enstemmigt blev vedtaget.

Det betyder, at der man skal have gang i forhandlingerne om en samlet fusion af både a-kasse og forbund.

"Det er en meget vigtig beslutning, hovedbestyrelsen i dag har truffet. Der er meget på spil både for medlemmer, tillidsrepræsentanter og valgte i forbundet. Derfor er det en styrke for de forhandlinger, vi nu skal i gang med, at det er en enig hovedbestyrelse, der står bag ønsket om en fusion," udtaler Ole Wehlast, Forbundsformand i Fødevareforbundet NNF i en meddelelse.

Nu lukkes der for udflagningsstøtten

Danish Crown bør veksle ekstra penge til arbejdspladser

Eksperter advarer mod dobbelt risiko ved ny selskabsform

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier