Forbrugere har igen tillid til danske fødevarer

Ifølge ny undersøgelse har danskerne stor tillid til de dansk-producerede fødevarer. Sommerens kødskandaler ser ud til at være strøget i glemmebogen.
Foto: Thomas Priskorn/ JP
Foto: Thomas Priskorn/ JP

Det er efterhånden nogle måneder siden listeria, salmonella og MRSA stjal overskrifterne, og det afspejler sig i forbrugernes tillid til danske fødevarer, som efter en tur i kælderen er kommet tilbage på niveau.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også