FødevareWatch

Forbrugere har igen tillid til danske fødevarer

Ifølge ny undersøgelse har danskerne stor tillid til de dansk-producerede fødevarer. Sommerens kødskandaler ser ud til at være strøget i glemmebogen.

Foto: Thomas Priskorn/ JP

Det er efterhånden nogle måneder siden listeria, salmonella og MRSA stjal overskrifterne, og det afspejler sig i forbrugernes tillid til danske fødevarer, som efter en tur i kælderen er kommet tilbage på niveau.

I en undersøgelse foretaget af LandbrugsAvisen erklærer 65 pct. sig fortsat mest trygge ved at købe danskproducerede fødevarer. Ifølge undersøgelsen foretrækker 50 pct. at købe og tilberede danske fødevarer, og dermed tyder meget på, at forbrugerne ikke tillægger sommerens listeria-sag, hvor to mennesker mistede livet, så høj værdi som tidligere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier