Aftensmaden skal smage af dyrevelfærd
De danske forbrugere er blevet mere opmærksomme på, at kødet kommer fra dyr, der har haft det godt. Detailkæder bekræfter tendensen, men salget er stadig småt.
![Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto/Arkiv](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article7136556.ece/ALTERNATES/schema-16_9/k%25C3%25B8ledisk-f%25C3%25B8tex.jpg)
Dyrevelfærd står højere på indkøbslisten end tidligere, når danskerne handler ind til aftensmaden.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Analyse: Danskerne bakker op om lokale fødevarer
For abonnenter
Danskerne er blevet mere kvalitetsbevidste, men…
For abonnenter