FødevareWatch

Aftensmaden skal smage af dyrevelfærd

De danske forbrugere er blevet mere opmærksomme på, at kødet kommer fra dyr, der har haft det godt. Detailkæder bekræfter tendensen, men salget er stadig småt.

Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto/Arkiv

Dyrevelfærd står højere på indkøbslisten end tidligere, når danskerne handler ind til aftensmaden.

I en undersøgelse foretaget af A&B analyse for FødevareWatch svarer knap en tredjedel, at det spiller ind, om dyrene har haft det godt, når de vælger, hvilke kødprodukter der ryger i indkøbskurven.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier