FødevareWatch

Har dit produkt brug for en psykolog?

Verdensførende psykolog med ekspertise i føde- og drikkevarer og forbrugeradfærd knyttes til Aarhus Universitet. Han samarbejder med både kokkeskoler og restauranter og er klar til at samarbejde med industrien.

Foto: Colourbox

Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet satser med en ny ansættelse på at blive blandt verdens førende inden for sanse- og forbrugerforskning. Med virkning fra 1. september 2014 er professor Charles Spence fra Oxford Universitet således tiltrådt som adjungeret professor i ”Experimental Food Sensory Psychology”.

Det fremgår af et nyhedbrev fra DCA-Nationalt center for fødevarer og jordbrug.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier