Har dit produkt brug for en psykolog?

Verdensførende psykolog med ekspertise i føde- og drikkevarer og forbrugeradfærd knyttes til Aarhus Universitet. Han samarbejder med både kokkeskoler og restauranter og er klar til at samarbejde med industrien.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet satser med en ny ansættelse på at blive blandt verdens førende inden for sanse- og forbrugerforskning. Med virkning fra 1. september 2014 er professor Charles Spence fra Oxford Universitet således tiltrådt som adjungeret professor i ”Experimental Food Sensory Psychology”.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter