FødevareWatch

Sundhedsbølge slår igennem hos smagsudvikler

Ingrediensselskabet Einar Willumsen, som udvikler smage til f.eks. slik og sodavand, mærker tydeligt sundhedsbølgen, der ruller hen over Europa. ”Alle vil have sukker skiftet ud med Stevia,” lyder det fra applikationsspecialist.

Foto: Stephan Savoia

Det 113-år gamle selskab Einar Willumsen, som udvikler og sælger smagsoplevelser, mærker tydeligt slutforbrugerens tørst efter sundere fødevare- og drikkevarer.

Sundhedsbølgen giver ekko hele vejen ud til applikationsspecialist Julie Helene Talberg, hvis arbejde det er at finde den smag, som kunden efterspørger med de krav, han nu måtte stille, som f.eks. et mindre sukkerindhold.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier