Metro-kunder kan handle videre lidt endnu

Private kunder med Metro-kort er forsat velkomne i varehusene i Glostrup og Århus, der bliver overtaget af Inco. Grossisten er ellers forbeholdt virksomheder.
Foto: Jan Grarup/Polfoto/Arkiv
Foto: Jan Grarup/Polfoto/Arkiv

Private kunder med Metro-kort kan fortsat handle ind i de to varehuse i Glostrup og Århus, der skifter navn til Inco i den nærmeste fremtid.

”Det er vigtigt for os at sige, at man endelig skal handle videre. Vi har som udgangspunkt ingen planer om at lave ændringer på den korte bane,” siger Steen D. Pedersen,  adm. direktør i Euro Cater, til FødevareWatch.

Hvorvidt private kunder også er velkomne, når ændringerne er slået igennem, er endnu uvist.

Euro Cater venter på, at Konkurrencestyrelsen godkender handlen med Metro, og først derefter vil man tage stilling til, om private kan få lov at handle i Inco, der ellers er forbeholdt virksomheder.

”Det hele er gået så stærkt, at vi slet ikke har haft mulighed for at tage stilling til den slags endnu. Men når vi har vores godkendelse, kigger vi på det, og jeg kan i hvert fald love, at vi gør alt, hvad vi kan, for at omfavne så mange kunder som muligt,” siger Steen D. Pedersen.

Handlen mellem Euro Cater og Metro faldt på plads sidste torsdag og betyder, at den danske grossist overtager de to tidligere Metro-varehuse, mens de resterende tre butikker i København, Aalborg og Kolding lukker.

Medarbejderne får større ansvar i nye Inco-varehuse

Metro-varehuse bliver til Inco

Metro lukker ned og fyrer 400

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også