FødevareWatch

Metro-kunder kan handle videre lidt endnu

Private kunder med Metro-kort er forsat velkomne i varehusene i Glostrup og Århus, der bliver overtaget af Inco. Grossisten er ellers forbeholdt virksomheder.

Foto: Jan Grarup/Polfoto/Arkiv

Private kunder med Metro-kort kan fortsat handle ind i de to varehuse i Glostrup og Århus, der skifter navn til Inco i den nærmeste fremtid.

”Det er vigtigt for os at sige, at man endelig skal handle videre. Vi har som udgangspunkt ingen planer om at lave ændringer på den korte bane,” siger Steen D. Pedersen,  adm. direktør i Euro Cater, til FødevareWatch.

Vi har som udgangspunkt ingen planer om at lave ændringer på den korte bane"

Steen D. Pedersen, adm. direktør, Euro Cater
Hvorvidt private kunder også er velkomne, når ændringerne er slået igennem, er endnu uvist.

Euro Cater venter på, at Konkurrencestyrelsen godkender handlen med Metro, og først derefter vil man tage stilling til, om private kan få lov at handle i Inco, der ellers er forbeholdt virksomheder.

”Det hele er gået så stærkt, at vi slet ikke har haft mulighed for at tage stilling til den slags endnu. Men når vi har vores godkendelse, kigger vi på det, og jeg kan i hvert fald love, at vi gør alt, hvad vi kan, for at omfavne så mange kunder som muligt,” siger Steen D. Pedersen.

Handlen mellem Euro Cater og Metro faldt på plads sidste torsdag og betyder, at den danske grossist overtager de to tidligere Metro-varehuse, mens de resterende tre butikker i København, Aalborg og Kolding lukker.

Medarbejderne får større ansvar i nye Inco-varehuse

Metro-varehuse bliver til Inco

Metro lukker ned og fyrer 400

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier