FødevareWatch

Metro lukker ned og fyrer 400

Helt som ventet lukker Metro-kæden ned for aktiviteterne i Danmark. Det betyder at tre varehuse lukkes og 400 medarbejdere fyres.

Helt i tråd med forventningerne lukker engrosvirksomheden Metro ned for de danske aktiviteter. Dermed fyres de 400 medarbejdere, som har arbejdet i og omkring tre danske afdelinger, mens 300 arbejdspladser reddes på de to afdelinger i Glostrup og Aarhus, som sælges til Euro Cater.

Det skriver Metro Group i en meddelelse.

"I betragtning af, at vi ikke er lykkedes med at udvide markedsandelen i Danmark på trods af en intensiv indsats, har vi endelig besluttet at trække os fra det danske marked. Som en ansvarlig arbejdsgiver har det i den forbindelse været vores mål at finde løsninger, som kan sikre så mange arbejdspladser som muligt," udtaler Charles Kay, der er Managing Director for Metro i Danmark.

Metro-varehuse bliver til Inco 

Lukningerne af de tre varehuse i Aalborg, Kolding og København vil ske ved udgangen af året.

I Euro Cater er man glade for at kunne udvide distributionsnetværket.

"Varehusene i Glostrup og Aarhus vil komplementere vores eksisterende netværk af 14 distributionscentre og to Cashj & Carry-lokationer i Danmark. Vi er meget glade for at få de nye kolleger fra Metro Cash & Carry ombord og ser frem til at udvikle vores forretning sammen med dem," udtaler Steen Pedersen adm. direktør i Euro Cater.

Dagrofa klar med plan for Metros markedsandele

Ekspert: Metro-lukning vil åbne engrosmarkedet

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier