FødevareWatch

Metro-varehusene kan være på vej mod lukning

Der er ikke gode nok muligheder for tilfredsstillende vækst i Danmark, mener ejerne bag Metro-varehusene.

Metro Group, der ejer fem Metro-varehuse i Danmark, overvejer at lukke helt ned for aktiviteterne i Danmark. Det har virksomhedens ledelse orienteret medarbejderne om torsdag.

Metro Group vurderer, at det danske marked er mættet, og der ikke er tilfredsstillende muligheder for vækst, meddeler Metro Group i en pressemeddelelse.

"Vi er som organisation nødt til hele tiden at se på indtjening og vækstmål i de forskellige lande, vi befinder os i, og så fokusere vores indsats i de områder, hvor vi har mulighed for at øge vores markedsandel, "siger Olaf Koch, der er formand for direktionen i Metro AG og administrerende direktør i Metro Cash & Carry.

"I Danmark har vi, trods en ihærdig indsats, desværre ikke kunnet nå vores mål - at skabe en rentabel forretning," siger han og tilføjer, at den danske afdeling af Metro har haft underskud i adskillige år, siger Olaf Koch.

Metro har varehuse i de fem byer København, Glostrup, Kolding, Aarhus og Aalborg. Koncernen beskæftiger omkring 700 medarbejdere i Danmark.

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier