FødevareWatch

Metro-varehusene kan være på vej mod lukning

Der er ikke gode nok muligheder for tilfredsstillende vækst i Danmark, mener ejerne bag Metro-varehusene.

Metro Group, der ejer fem Metro-varehuse i Danmark, overvejer at lukke helt ned for aktiviteterne i Danmark. Det har virksomhedens ledelse orienteret medarbejderne om torsdag.

Metro Group vurderer, at det danske marked er mættet, og der ikke er tilfredsstillende muligheder for vækst, meddeler Metro Group i en pressemeddelelse.

"Vi er som organisation nødt til hele tiden at se på indtjening og vækstmål i de forskellige lande, vi befinder os i, og så fokusere vores indsats i de områder, hvor vi har mulighed for at øge vores markedsandel, "siger Olaf Koch, der er formand for direktionen i Metro AG og administrerende direktør i Metro Cash & Carry.

"I Danmark har vi, trods en ihærdig indsats, desværre ikke kunnet nå vores mål - at skabe en rentabel forretning," siger han og tilføjer, at den danske afdeling af Metro har haft underskud i adskillige år, siger Olaf Koch.

Metro har varehuse i de fem byer København, Glostrup, Kolding, Aarhus og Aalborg. Koncernen beskæftiger omkring 700 medarbejdere i Danmark.

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier