FødevareWatch

Næsten alle opsagte slagteriansatte i job

95 pct. af de ansatte, der stod uden job efter DC Beefs slagterilukninger i Fårvang, Skjern, Holstebro og Tønder, er igen i arbejde.

Foto: Janus Engel

I kølvandet på Danish Crowns lukninger af DC Beefs anlæg i Fårvang, Skjern, Holstebro og Tønder stod et større antal slagteriarbejdere, som ikke var klar til at flytte med slagteriproduktionen til det nye kreaturslagteri i Holsted, uden job.

Men ikke ret længe, for den jobbank, som blev oprettet til de medarbejdere, der ikke er taget med til Holsted, kører på højtryk, og jobbank-bestyrer, Per Lund  Bruunsgard, er meget tilfreds med resultaterne indtil videre.

"Det går fandeme godt med den jobbank. Og her må du gerne skrive fandeme," siger han i en meddelelse fra DC Beef.

"Ud af de 364 vi startede med, mangler vi 18, så 346 har indtil videre fundet nyt arbejde. De sidste 18 er folk, som vi ikke kan komme i kontakt med, eller ikke har kontaktet os, så der er arbejde til dem, der vil," siger Per Lund Bruunsgaard videre.

Følg fødevareindustrien tæt - læs FødevareWatchs nyhedsbrev to gange dagligt - tilmeld dig her!

Det svarer ifølge DC Beef til, at 95 pct. af de folk, der stod uden job, da Holsted åbnede, er kommet videre i nyt arbejde, uddannelse, eller er gået på pension.

Det er muligt for de tidligere ansatte muligt at benytte jobbanken indtil årsskiftet, hvor den lukker ned.

Danish Crowns socialplan træder i kraft, når afdelinger lukkes, og det betyder blandt andet, at der oprettes en jobbank, som skal hjælpe medarbejdere videre i nye job. Der er afsat 7.500 kroner per medarbejder, som kan bruges til videreuddannelse eller jobsøgning.

Danish Crown udskyder jysk lukning

Direktørskifte i Danish Crown

Danish Crown lukker slagterier på stribe

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier