FødevareWatch

Innovationsfonden vil investere, ikke støtte

Den nye direktør for Innovationsfonden fortæller her om strategien bag de 1,6 mia. kr., man hvert år skal investere i dansk innovation og om overraskelserne forbundet med at samle tre organisationer.

Peter Høngaard Andersen, direktør for Danmarks Innovationsfond

Innovationsfondens årlige budget er 1,6 mia. kr., og det er dermed en betragtelig aktør i det økosystem, der bl.a. skal bringe forskningen fra universiteterne og ud i den kommercielle verden.

FødevareWatch har sat den adm. direktør for fonden,Peter Høngaard, stævne i Innovationsfondens lokaler i Indre By i København, for at blive klogere på, hvilken rolle den nye aktør skal spille fra årsskiftet, og hvilke elementer fra de tre tidligere organisationer Det Strategiske Forskningsråd, Rådet for Teknologi og Innovation og Højteknologifonden, der kører videre.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier