FødevareWatch

Innovationsfonden vil investere, ikke støtte

Den nye direktør for Innovationsfonden fortæller her om strategien bag de 1,6 mia. kr., man hvert år skal investere i dansk innovation og om overraskelserne forbundet med at samle tre organisationer.

Peter Høngaard Andersen, direktør for Danmarks Innovationsfond

Innovationsfondens årlige budget er 1,6 mia. kr., og det er dermed en betragtelig aktør i det økosystem, der bl.a. skal bringe forskningen fra universiteterne og ud i den kommercielle verden.

FødevareWatch har sat den adm. direktør for fonden,Peter Høngaard, stævne i Innovationsfondens lokaler i Indre By i København, for at blive klogere på, hvilken rolle den nye aktør skal spille fra årsskiftet, og hvilke elementer fra de tre tidligere organisationer Det Strategiske Forskningsråd, Rådet for Teknologi og Innovation og Højteknologifonden, der kører videre.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier