FødevareWatch

Lidt marinade og så er oprindelseslandet ligegyldigt

Forbrugerrådet Tænk ønsker, at de nye mærkningsregler for kød også skal gælde forarbejdet kød. Ifølge Landbrug & Fødevarer vil det gøre varerne dyrere.

Foto: Polfoto

Partyskinken i køledisken er rullet i Mexico-krydderi, den forlorne mørbrad er smurt ind i persille, og oksekødstykkerne er badet i rød marinade og sælges som Zigøjnersteaks.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier