FødevareWatch

ISO-formandskab gavner dansk fødevareindustri

Det er en stor fordel, at Danmark står i spidsen for arbejdet med at revidere den internationale standard for fødevaresikkerhed, ISO 22000.

Foto: PR

Regler er nemmere at følge, når man selv har lavet dem.

Derfor er det en fordel, at Danmark sidder for enden af forhandlingsbordet, når arbejdet med at revidere den internationale standard for fødevaresikkerhed, ISO 22000, starter i dag.  

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier