FødevareWatch

Kvaliteten af dansk korn sætter ny bundrekord

Indholdet af protein i kornet har været støt faldende siden gennemførelsen af de første vandmiljøplaner.

Foto: Colourbox

Kvaliteten af den hvede, der høstes på danske marker, har i år været den laveste nogensinde. Kornets indhold af protein – som er den vigtigste kvalitetsindikator – er faldet til 8,4 pct., hvilket er ny bundrekord.

Det fremgår af analyser, som Videncentret for Svineproduktion har foretaget på et stort og repræsentativt antal prøver af 2014-høsten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier