FødevareWatch

Dansker får international post i McDonald’s

HR-direktør får til opgave at gøre både medarbejdere og kunder glade, når hun indtræder i et nyt job i den europæiske ledelse.

Foto: Niels Hougaard

Det bliver en dansker, der fremover skal holde medarbejderne glade og sikre, at kunderne er tilfredse, når de besøger en af burgerkædens europæiske restauranter.

Børsen skriver i dag, at 42-årige Lise Lotte Helms-Olesen forlader jobbet som dansk HR-direktør og istedet indtræder i det europæiske ledelsesteam, hvor hun får titlen som HR-director digital Europe.

Det er sindssygt spændende og meget langt fra det job, jeg har haft i McDonald’s danske organisation"

Lise Lotte Helms-Olesen, McDonald's

Den nye stilling indebærer blandt andet talentpleje af medarbejdere inden for digital kommunikation, og en af de første opgaver er at reformere sammenspillet med gæsterne.

Lise Lotte Helms-Olesen får imidlertid lov til selv at bestemme en stor del af indholdet i sit nye arbejde, hvilket hun ser som en af udfordringerne.

”Det er sindssygt spændende og meget langt fra det job, jeg har haft i McDonald’s danske organisation. Det er en kæmpeudfordring, og jeg tænker hver dag over, hvor meget jeg lærer. I McDonald’s-organisationen kender folk mig godt, men nu skal jeg bevise, at jeg også kan nogle helt andre ting,” siger hun til Børsen.

Lise Lotte Helms-Olesen har været en del af burgerkædens danske ledelse de sidste fire år og blev i 2013 kåret som Danmarks bedste HR-chef af interesseorganisationen Dansk HR. Hun har tidligere arbejdet i konsulentbranchen hos Aston Promentor.

Ny dansk direktør til McDonald’s Danmark

Ulykkerne hagler ned over McDonald's

Flere russiske problemer for McDonald’s 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier