Færdigret-selskaber går efter friskhed

Producenter af færdigretter ser sig ikke slået af danskernes hunger efter friske fødevarer. I stedet satser de selv på produkter, hvor der skal tilsættes friske råvarer.
Foto: Jesper Stormly Hansen
Foto: Jesper Stormly Hansen

Mens de fleste måske forbinder færdigretter med frysepizzaer og lasagner, der ikke har set friske råvarer i et stykke tid, har producenterne ikke tænkt sig at lade sig slå ud af danske forbrugeres efterspørgsel på friske råvarer.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også