FødevareWatch

Traditionelt fiskekonserves erobrer markedsandele

Særligt fiskeprodukter står stærkt på det danske konservesmarked. Luksusprodukter oplever også vækst, mens især konservesgrønt trues af private label kategoriens fremhersken.

Foto: Ole Lind

Der tegner sig klare trends på det danske dåse- og konservesmarked. Danske forbrugere vil have fisk, og gerne den traditionelle af slagsen som makrel i tomat, marineret sild og torskerogn.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier