FødevareWatch

Amanda putter fisk i pølsen

En wienerpølse med fisk skal bringe Amanda Seafoods ind på pølsemarkedet.

Foto: Gregers Tycho, Jyllands-Posten

For første gang nogensinde kan danskerne købe en pølse lavet af fisk. Amanda Seafoods vil have forbrugerne til at smide fiskepølser på grillen eller på panden. Dermed udfordrer virksomheden et af de mest traditionelle og klassiske fødevareprodukter herhjemme.

»Alle kender de almindelige pølser, og der spises ca. 300 mio. af dem i Danmark om året, så det er oplagt at prøve at komme ind på dette marked,« siger Jesper Kold Sørensen, adm. direktør i Amanda Seafoods.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier