FødevareWatch

Irma.dk vil levere til sommerhusdøren

Coops online supermarked skal forstærkes med udvidet distribution, så forbrugerne henover over sommeren også kan få leveret varer i sommerhuskvarteret - dog kun på Sjælland.

Foto: /ritzau/Joachim Ladefoged

Som med avisabonnementet er det nu også muligt at flytte leveringen af online supermarkedets varer med til sommerhuset.

Coops Irma.dk-butik udvider distributionen til også at gælde et større antal sjællandske sommerhusområder i den kommende måned, og frem til 9. august kan forbrugerne bestille varer til levering ved sommerhusdøren.

”Rigtig mange af vores kunder tager på landet i sommermånederne. Det kan vi mærke både i de fysiske butikker og på Irma.dk. Vi tror, at mange savner deres Irma-varer og gerne vil bruge ferien på at slappe af med familien frem for at bruge tiden på at gå i butikker,” udtaler kommerciel direktør Jesper Wacherhausen hos Irma.dk i en pressemeddelelse.

Irma.dk, der er Coops online supermarked, hvor kunderne kan købe deres dagligvarer og få dem leveret til døren, oplever som et par af de øvrige online supermarkeder stor vækst efter en række år med begrænset interesse.

Salget i Irma.dk er i år indtil videre vokset med ca. 80 pct., skriver selskabet, der har et mål om, at den vækst skal fortsætte i de kommende år. Det skal blandt andet ske gennem en udvidelse af de områder, som man leverer til.

Første skridt blev taget tidligere i år, og Irma.dk har skruet op til fem ugentlige leveringsdage i Aarhus. Derudover tilbyder butikken daglige leveringer i det sjællandske område, og på Fyn leverer Irma.dk 2-5 gange om ugen.

Online supermarked tabte stort i 2013

Irma åbner fiskebutik på nettet

Nemlig.com stormer frem

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier